^

Maklumat

Meir Kohen - salah satu pakar bedah plastik yang paling terkenal di dunia, pakar dalam bidang regenerasi plastik, doktor perubatan. Beliau mempunyai ijazah sarjana dalam pembedahan plastik dan merupakan pengerusi Persatuan Pakar Bedah Plastik Israel.

Dr. Cohen menjalankan lebih daripada dua ribu operasi untuk pemulihan plastik selepas kerosakan traumatik atau patologi. Pengkhususan utama doktor adalah plastik maxillofacial, serta perubahan pesat dalam saiz atau bentuk kelenjar susu, mengangkat muka, plasti perut, penyingkiran parut dan lesi kulit. Peranan khas dalam amalan perubatan dimainkan oleh plastik kanak-kanak.

Meir Kohen Dia menganggap matlamatnya untuk membuat campur tangan plastik boleh diakses dan selamat, oleh itu dia menggunakan teknik dan kaedah yang paling baik. Beliau adalah pengarang atau penulis bersama dua ratus karya perubatan yang menonjolkan teknologi inovatif dalam bidang plastik pembedahan. Antara karya-karyanya adalah artikel dan bab mengenai peningkatan penyembuhan luka, pada rekonstruksi wajah, mengenai penggunaan praktikal kaedah laser.

Doktor tidak terhad kepada hanya amalan klinikal dan pembedahan, semasa terlibat dalam aktiviti saintifik. Meir Kohen Beliau adalah ahli kehormat beberapa komuniti pembedahan plastik antarabangsa, pemula penyelidikan saintifik, penerbitan perubatan dalam talian yang terkemuka, dan guru pembedahan plastik di Fakulti Perubatan di Universiti Tel Aviv.

Pendidikan dan pengalaman kerja

  • Sekolah Perubatan di Universiti Jerusalem, Israel
  • Fakulti Perubatan Universiti Tel Aviv, Israel
  • Pengkhususan dalam pembedahan cranio-maxillofacial
  • Pengkhususan dalam pembedahan plastik pediatrik
  • Magang di klinik terbesar di Amerika Syarikat dan Kanada

Keahlian dalam organisasi antarabangsa

  • Persatuan Pembedahan Plastik dan Pembuatan Semula Israel
  • Persatuan Pakar Bedah Plastik Amerika
  • Persatuan Pakar Bedah Plastik di Amerika dan Ketua
  • Persatuan Pembedahan Ontario, Kanada
Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.