^

Pembetulan perubahan kulit yang berkaitan dengan usia

Angkat endoskopi bahagian bawah, tengah dan ketiga bahagian atas wajah

Hari ini, terdapat banyak prosedur kosmetik yang berbeza yang membantu mengembalikan keremajaan, penampilan segar pada kulit, dan mencegah kulit kendur. Salah satu prosedur seperti itu adalah facelift endoskopi.

Pembaharuan ultrasonik bukan pembedahan: HIFU SMAS-LIFTING

Laser ultrasonik difahami sebagai peranti yang mengeluarkan gelombang ultrasonik berdenyut. Untuk tujuan estetik, ia digunakan untuk peremajaan kulit bukan pembedahan. Prinsip operasi adalah seperti berikut.

Krim muka selepas 40 tahun

Dalam belasan tahun kelima, wajah berubah walaupun pada wanita dengan genetika yang tahan ketinggalan. Masa tidak henti-henti, dan penjagaan untuk belia sepatutnya semalam. Tetapi hari ini tidak terlambat jika anda menggunakan kosmetik dengan betul. Pertama sekali - krim muka khas selepas 40 tahun.

Latihan untuk wajah muka

Kita sering melihat dengan iri pada tokoh-tokoh atlit yang semakin ketat, golongan muda, bergoyang di gim-gim - mereka tidak menggantung perut mereka, dan pada lengan dan kaki pelepasan otot jelas terlihat.

Thread Aptos untuk facelift

Tidak rahsia lagi bahawa dengan umur, kulit, termasuk wajah, kehilangan keanjalan, keanjalannya. Pertama, kedutan meniru cetek muncul, maka mereka menjadi lebih jelas, bujur itu kabur, ekspresi wajah sedih dan membosankan.

Vitamin berkesan untuk memanjangkan pemuda

Tanda-tanda pertama penuaan membuat mereka dirasai selepas 25 tahun. Para saintis mengaitkan perubahan-perubahan yang tidak dapat dikembalikan ini dengan tindakan radikal bebas. Kekurangan makro dan mikroelektronik, ini adalah satu lagi sebab penampilan semakin merosot.

Lipofilling

Alam tidak menjaga kesempurnaan manusia sepenuhnya, kebanyakan mereka ingin memperbaiki sesuatu dalam diri mereka.

Facelift dan facelift: jenis, hasil, pemulihan, ulasan

Facelifting adalah pembetulan operasi atau bukan pembedahan muka dan leher dengan menjejaskan tisu lembut, facelift yang dipanggil.

Individu Thermolift

Setiap impian wanita yang menghormati diri dan dalam 40 tahun, dan dalam 50 tahun untuk kelihatan menarik, seperti dalam pemuda. Sudah jelas bahawa melihat 18 walaupun dalam 30-35 tahun hampir mustahil, ia akan menjadi sesuatu dari bidang dongeng.

Peremajaan muka selepas 40 tahun

Kulit ketat dan cantik adalah tanda pertama remaja. Pertimbangkan kaedah peremajaan selepas 40 tahun atau bagaimana untuk menjaga kulit sihat dan kenyal pada usia apa-apa.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.