^

Topeng muka

Masker untuk wajah dari kedutan dari asid succinic: resipi

Terima kasih kepada ubat ini, anda boleh menyingkirkan banyak masalah kosmetik, memperbaiki keadaan kulit, dan juga menyahtoksikannya.

Masker Wajah Kopi

Oleh kerana cawan pagi kopi yang baru dibancuh memberikan orang yang bertanggungjawab untuk kesunyian, jadi masker dari kawasan kopi sempurna menenangkan sel-sel epidermis dan pada masa yang sama sesuai untuk semua jenis kulit

Muka topeng dari lemon

Menjadi sumber yang kaya dengan vitamin C, jus lemon - dan ia adalah sebahagian daripada topeng buatan sendiri, losyen dan scrub - mempunyai banyak kelebihan apabila digunakan secara langsung ke kulit.

Topeng coklat - trend kosmetik

Koko dianggap sebagai sumber antioksidan yang kaya, seperti procyanidins, flavonoid polifenol dan catechin. Serbuk kakao mengandungi kalium, natrium, kalsium, magnesium, fosforus, mangan, besi, tembaga, selenium dan zink.

Topeng buah muka dan rambut

Masker buah-buahan membantu menenun kulit dengan bahan-bahan yang berguna. Buah sangat penting untuk kulit manusia.

Topeng muka dari susu

Apakah kesan topeng muka pada kulit dari susu? Sudah tentu, positif. Dan susu mempunyai sifat sendiri untuk setiap jenis kulit.

Topeng untuk kulit kombinasi

Topeng buatan sendiri untuk kulit kombinasi akan membantu menyelesaikan banyak masalah ciri-ciri jenis kulit bercampur.

Topeng yang diperbuat daripada kacang: baik untuk kulit apa pun

Ramai mungkin kelihatan topeng kacang yang tidak dijangka, tetapi penggunaan kacang popular ini adalah semulajadi, kerana produk penjagaan kulit rumah termasuk hampir semua produk asal tumbuhan.

Topeng parafin: peremajaan kulit dan kulit

Topeng parafin dibuat daripada parafin cair, sulingan minyak, yang merupakan campuran hidrokarbon pepejal (alkana), yang ditukar kepada keadaan cair apabila dipanaskan hingga + 45-60 ° C

Masker muka dengan lidah buaya - ubat yang berkesan untuk semua keadaan

Topeng dengan jus lidah buaya adalah alat yang sangat baik untuk mengekalkan kulit wajah dalam nada. Dalam daun lidah yang berisi, ada banyak jus: ia bukan hanya kelembapan yang tumbuhan itu memelihara "dalam simpanan" sekiranya berlaku kemarau yang berpanjangan, tetapi juga tumpuan bahan penawar kehidupan.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.