^

Penjagaan Kulit

Pelindung matahari untuk muka

Untuk memerangi kesan sinaran ultraungu, ia menghasilkan melanin, yang tidak selalu diedarkan sama rata pada kulit, bintik-bintik pigmen terbentuk.

Krim muka kanak-kanak untuk dewasa dan kanak-kanak

Mengenai sama ada boleh menggunakan krim muka kanak-kanak, terdapat perselisihan pendapat di kalangan pakar kosmetik. Sesetengah menganggap ia sangat berguna untuk melembapkan, melembutkan, menghilangkan keradangan, perlindungan dari matahari, angin dan sejuk, merawat jerawat dan menenangkan kulit.

Krim depilatory muka

Krim depilasi muka membantu menjadikan kulit bersih dan menarik tanpa rasa sakit dan mudah.

Kulit muka mengelupas dengan asid ferulik

Terutama popular di kalangan prosedur kosmetik adalah pengelupasan kimia dangkal, yang membantu menghilangkan masalah kulit tertentu dan memperbaiki tekstur epidermis. Prosedur sedemikian adalah mengelupas dengan asid ferulik.

Pembersihan muka atraumatik

Tidak seperti teknik manual atau vakum, pembersihan wajah atraumatik dilakukan tanpa sentuhan. Oleh itu, kulit tidak cedera dan tidak mengalami tekanan mekanikal, dan kesan sampingan dalam bentuk kerengsaan, sesak, hiperemia tidak berlaku.

Epilasi bibir atas

Sesiapa yang ingin menyingkirkan antena untuk jangka masa panjang boleh menggunakan prosedur penghapusan. Tidak seperti penipisan, apabila hanya bahagian rambut yang dapat dilihat, kaedah ini melibatkan pemusnahan folikel rambut.

Pembersihan muka dengan asid: hyaluronik, salisilat, laktik

Jika ahli kecantikan dinasihatkan membersihkan wajah dengan asid, maka ia harus bermula dengan persiapan yang menyeluruh - tidak kira sama ada di salon atau di rumah. Perbezaannya ialah di institusi kosmetik ini akan dilakukan oleh seorang profesional, dan jika anda melakukannya sendiri, anda harus menjaga persiapan secara peribadi.

Krim muka dengan kesan anti-penuaan: kedudukan jenama terbaik

Krim yang berkualiti harus mengandungi, dalam pelbagai kombinasi, sebatian berikut: retinol, asid askorbik, polyphenes, isoflavon, proksylane, asid hidroksi, asid hyaluronik, kolagen, elastin, peptida, minyak sayuran penting dan lemak.

Krim untuk kulit berminyak: kedudukan teratas

Meningkatkan kandungan lemak akibat aktiviti berlebihan kelenjar sebum, yang membawa kepada pengurangan kepekatan asid linoleik - bahan binaan membran sel, dan penurunan keasidan.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.