^

Penjagaan Rambut

Bagaimana untuk menghilangkan kelemumur dengan garam?

Dalam memerangi kelemumur, kedua-dua produk kosmetik yang dibangunkan khas oleh pengeluar untuk menyelesaikan masalah ini, serta banyak resipi alternatif, digunakan.

Syampu Dermazol untuk kelemumur

Bahan aktif syampu adalah ketoconazole, yang melambatkan dan menghentikan pertumbuhan kulat, disebabkan oleh perubahan dalam komposisi lipid membran mereka.

Chamomile untuk rambut

Dari chamomile kami menyediakan decoctions, infusi untuk berkumur, diambil secara lisan sebagai antiseptik, mereka merawat kekejangan usus, cirit-birit

Rambut yang sangat kering: bagaimana untuk melembapkan?

Keadaan kulit kepala di kepala terutamanya bimbang tentang wanita, yang sering mengadu rambut yang sangat kering.

Syampu untuk kelemumur kering

Tanpa keterlaluan, pelbagai jenis syampu kelemumur kering memberi peluang untuk memilih pilihan terbaik untuk diri sendiri.

Syampu kelemumur berminyak

Petunjuk untuk rawatan dengan syampu kelemumur berminyak boleh: kelemumur berminyak yang berkaitan dengan perubahan hormon (akil baligh pada remaja, kehamilan.

Topeng Rambut Anti Kelemumur: Resipi Buatan Sendiri yang Berkesan

Topeng anti-kelemumur boleh menjadi tambahan yang baik kepada terapi umum yang ditetapkan oleh doktor (pakar dermatologi atau trikologi).

Syampu Keto plus untuk kelemumur

Untuk mengatasi seborrhea akan membantu ubat khas untuk mencuci rambut anda, salah satunya ialah syampu Keto plus untuk kelemumur.

Syampu anti-kelemumur: gambaran keseluruhan

Secara konvensional, syampu kelemumur boleh dibahagikan kepada kosmetik dan terapeutik. Yang pertama biasanya berfungsi untuk mencegah dan memulihkan kulit, yang kedua untuk menghapuskan "salji" yang tidak menyenangkan secara radikal

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.