Perubatan Alternatif

Rawatan gastritis lidah: bagaimana untuk mengambil

Aloe dianggap sebagai salah satu ubat alternatif yang paling popular yang dapat melegakan banyak penyakit. Sebagai contoh, jika anda mengambil lidah untuk gastritis, anda boleh menghentikan perkembangan proses keradangan, memulihkan membran mukus dan juga menguatkan pertahanan imun.

Bagaimana cara menurunkan suhu cara dan herba alternatif?

Apabila suhu meningkat kepada 38-38.5-39-39.5, dan di rumah tidak ada ubat yang perlu atau tidak mungkin untuk menggunakannya, masuk akal untuk menggunakan kaedah bukan perubatan untuk memerangi demam dan demam.

Pembersihan badan yang betul dengan oat: bagaimana untuk membuat minuman dan minuman?

Ringan dan tidak berbahaya dianggap rawatan oat usus. Ia disyorkan dalam pelbagai keadaan, kerana bijirin mempunyai pelbagai ciri-ciri berguna: pengukuhan, imunostimulasi, meremajakan, menyerap, sedatif dan sebagainya.

Pembersihan Tibet badan: resipi, contraindications, ulasan

Kaedah pembersihan badan para rahib Tibet di dunia moden lebih relevan daripada sebelumnya. Berlebihan, minum alkohol dan merokok, makanan yang tidak biasa, gaya hidup yang tidak aktif, tekanan dan beban yang tinggi, pencemaran alam sekitar - terdapat lebih banyak sebab yang cukup untuk "tidak berbentuk".

Bagaimana untuk mengeluarkan callus kering pada jari kaki dengan cara alternatif?

Perubatan alternatif adalah pengalaman generasi terdahulu dalam memerangi penyakit yang telah wujud selama lebih dari sedozen tahun. Masalah pembentukan jagung kering juga tidak baru, dan selama bertahun-tahun kewujudannya, banyak resipi telah terkumpul untuk mengatasinya.

Chamomile douching di rumah

Mencuci vagina dengan penyelesaian perubatan boleh dilakukan hanya dengan berunding dengan doktor anda. Doktor membuat cadangan mengenai tempoh rawatan, bilangan prosedur dan teknik untuk pelaksanaannya.

Membersihkan tubuh dengan biji rami untuk penurunan berat badan: gunakan, cara menggunakannya

Ini adalah keindahan, semangat, ringan dalam badan, kesejahteraan yang sangat baik dan prestasi yang tinggi. Setiap orang bercita-cita untuk ini, tetapi tidak semua orang tahu bagaimana untuk mencapai matlamat ini.

Propolis berwarna untuk gastritis atropik, meningkatkan keasidan

Hari ini, pelbagai kaedah rawatan bukan tradisional menjadi semakin popular: homeopati, ubat alternatif, ubat herba. Pelbagai bahan dan komponen haiwan, sayuran, asal semulajadi berkesan dimasukkan ke dalam komposisi pelbagai persediaan farmaseutikal yang dihasilkan secara besar-besaran.

Pemulihan alternatif untuk ketiak berpeluh

Tidak perlu berfikir bahawa nenek moyang kita, tanpa pengetahuan dalam bidang perubatan, sangat terhad dalam cara peluh yang berkesan. Berapa banyak masalah berpeluh meningkat, begitu ramai orang cuba menyelesaikannya dengan pelbagai cara.

Pemulihan alternatif untuk cirit-birit

Sering mendesak dengan najis dengan sakit kembung dan perut adalah cirit-birit. Cara alternatif untuk cirit-birit - ini adalah cara yang paling mudah dan berkesan untuk menangani masalah ini.
Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian.
For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian,
this article has been translated into the current language, but has not yet
been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this.
In this regard, we warn you that the translation of this article may be 
incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

Portal iLive tidak memberikan nasihat, diagnosis atau rawatan perubatan.
Maklumat yang diterbitkan di portal adalah untuk rujukan sahaja dan tidak boleh digunakan tanpa berunding dengan pakar.
Berhati-hati membaca peraturan dan dasar laman web ini. Anda juga boleh hubungi kami!

Hak Cipta © 2011 - 2021 iLive. Hak cipta terpelihara. /p>