^
A
A
A

Pertubuhan perjalanan ke Israel

 
, Editor perubatan
Ulasan terakhir: 16.10.2021
 
Fact-checked
х

Semua kandungan iLive disemak secara perubatan atau fakta diperiksa untuk memastikan ketepatan faktual sebanyak mungkin.

Kami mempunyai garis panduan sumber yang ketat dan hanya memautkan ke tapak media yang bereputasi, institusi penyelidikan akademik dan, apabila mungkin, dikaji semula kajian secara medis. Perhatikan bahawa nombor dalam kurungan ([1], [2], dan lain-lain) boleh diklik pautan ke kajian ini.

Jika anda merasakan bahawa mana-mana kandungan kami tidak tepat, ketinggalan zaman, atau tidak dipersoalkan, sila pilih dan tekan Ctrl + Enter.

17 December 2013, 20:18

Semua orang dibahagikan kepada dua kategori. Mereka yang telah melawat Israel dan mereka yang akan datang ke sini. Di negara yang tepu sejarah, kerohanian dan teknologi perubatan yang tinggi.

Orang ramai datang ke Israel dengan cara yang berbeza. Seseorang merancang untuk terbang, sebagai contoh, dalam pakej pelancongan, seseorang tidak merancang, tetapi tiba.

Dan dalam kedua-dua kes, bantuan rakan kongsi yang berpengalaman dan dipercayai - penganjur perjalanan ke Israel - akan sangat dialu-alukan. Soalan yang perlu diselesaikan, diselaraskan dengan lawatan pelancong yang banyak. Dan dalam hal rawatan di Israel, sangat sukar untuk mengatur perjalanan secara mandiri dan tinggal di Israel.

Berikut adalah cara untuk mengulas mengenai situasi ini di Pusat Perubatan Personalized: «Pilih klinik untuk membuat temujanji untuk berjumpa doktor, menguruskan pemindahan, memberi sokongan emosi - adalah perkhidmatan utama Pusat kami - di belakang kerja-kerja ini keras semua pasukan kami. Terima kasih kepada perkongsian yang lama dengan klinik Israel yang terkemuka, Pusat Imedexpert mempunyai peluang untuk memberikan diskaun yang besar ke atas diagnostik dan rawatan. Perbezaan utama kami dari syarikat lain adalah sikap peribadi kepada setiap pelanggan, tanggungjawab dalam kerja dan ketelusan dasar harga ... "

Sesungguhnya bantuan sedemikian dalam menyelesaikan banyak masalah yang tidak dapat dielakkan semasa perjalanan sedemikian boleh membuktikan tidak boleh ditukar. Di samping itu, fokus sepenuhnya kepada perkara yang paling penting - kesihatan dan pemulihan yang cepat.

Bantuan tepat pada masanya dan peluang untuk menjimatkan wang akan bermanfaat bagi pelancong yang melancong ke Israel untuk mencari jejak dan tarikan. Kebiasaannya, firma seperti Imedexpert Centre akan menawarkan diskaun ke destinasi pelancongan utama, termasuk perjalanan udara dan hotel.

Tidak perlu hanya menyelamatkan suasana hati dan kualiti organisasi, untuk meninggalkan hanya kenangan baru rakan-rakan baru dan keinginan untuk melawat Israel lagi.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.