^

Maklumat

Pakar penyakit berjangkit yang berpengalaman, terlibat dalam diagnosis dan rawatan pelbagai penyakit berjangkit. Evgeniy Kacman adalah pakar antarabangsa dalam rawatan patologi organ-organ dalaman, neuroinfections, serta pelbagai penyakit berjangkit pada saluran pernafasan, kulit, kulit, darah.

Doktor perubatan telah bertanggungjawab ke atas jabatan penyakit berjangkit, pengalaman perubatannya melebihi 25 tahun. Dalam kerja mereka Kacman, hanya teknik-teknik maju dan sangat berkesan yang digunakan, yang menunjukkan hasil yang baik dalam merawat ribuan pesakit bukan sahaja di Israel, tetapi juga di luarnya.

Evgeniy Kacman lulus dengan kepujian dari Fakulti Perubatan di Universiti Tel Aviv dan meneruskan latihannya di klinik terbesar di Israel dan Kanada. Beliau adalah pakar yang dicari dalam penyakit virus dan berjangkit. Menyediakan nasihat pakar mengenai rawatan jangkitan HIV.

Infeksiis secara aktif terlibat dalam amalan saintifik, membangunkan kaedah diagnostik dan terapi baru penyakit berjangkit. Beliau bertutur dalam persidangan dan seminar antarabangsa, menunjukkan hasil penyelidikan dan pembangunannya. Kerja-kerja doktor Kacman kerap dicetak dalam penerbitan perubatan canggih. Beliau adalah pengarang lebih daripada 100 kertas saintifik. Pada tahun 2000 beliau menerima gelaran doktor klinikal terbaik di Israel.

Pendidikan dan pengalaman kerja

  • Israel, Fakulti Perubatan, Universiti Tel Aviv.
  • Israel, Tel Aviv, magang untuk rawatan penyakit dalaman.
  • Israel, Tel Aviv, magang dalam rawatan patologi berjangkit di Pusat Perubatan Ichilov.
  • Kanada, Toronto, sebuah magang di sebuah hospital untuk penyakit yang ditanggung oleh vektor.

Keahlian dalam organisasi antarabangsa

  • Persatuan Perubatan Israel
  • Persatuan Ahli-ahli Infecti Israel
  • Persatuan AIDS Israel
Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.