^

Kesihatan

Error message

  • Warning: implode(): Invalid arguments passed in _menu_translate() (line 798 of /var/www/ilive/data/www/ilive.com.ua/includes/menu.inc).
  • Warning: implode(): Invalid arguments passed in _menu_translate() (line 799 of /var/www/ilive/data/www/ilive.com.ua/includes/menu.inc).

Diagnostik MRI

MRI otak dengan kontras

Pencitraan resonans magnetik otak menggunakan agen kontras mempunyai pelbagai aplikasi. Tetapi banyak pesakit berwaspada terhadap kontras intravena / oral kerana risiko komplikasi.

MRI sacrum dan coccyx: bagaimana prosedurnya?

MRI tidak menggunakan sinaran cahaya, ia berdasarkan sifat-sifat atom hidrogen untuk bertindak balas terhadap medan magnet, dan selepas kesan medan terhenti, semuanya kembali normal.

MRI otak, kepala dan leher dengan dan tanpa kontras

Pengimejan resonans magnetik dari saluran cerebral adalah kajian struktur vaskular menggunakan resonans magnetik nuklear. Membolehkan anda menilai aliran darah otak dan mengenal pasti patologi, kerosakan.

MRI tulang belakang serviks dengan atau tanpa kontras: petunjuk, teknik

Ujian diagnostik semasa berdasarkan pendaftaran balas elektromagnet nukleus atom yang membentuk struktur organ-organ dalaman tubuh manusia (pengimejan resonans magnetik), adalah dalam banyak kes yang bermaklumat tidak invasif penjelmaan pengimejan tidak kelihatan apabila dilihat dari pathologies luar

MRI tulang belakang toraks

Dari sudut pandangan ubat berasaskan bukti, penemuan kajian klinikal berteknologi tinggi ini mempunyai salah satu daripada tahap kebolehpercayaan hasil tertinggi.

MRI pelvis kecil dengan dan tanpa kontras: penyediaan, apa yang menunjukkan

Salah satu kaedah bermaklumat yang akan sentiasa membantu untuk menubuhkan diagnosis yang tepat adalah lantai panggul, yang digunakan secara meluas untuk tujuan diagnosis dalam pelbagai penyakit.

MRI kaki

Menggunakan alat dalam diagnosis MRI kaki membolehkan untuk ortopedik dan traumatology dengan ketepatan maksimum untuk mengesan sebarang penyakit dan untuk mengesan kecederaan trauma, perubahan degeneratif atau keabnormalan kongenital tulang, sendi dan tisu lembut di bahagian kaki.

MRI pergelangan tangan

Pergelangan tangan mempunyai banyak ciri: walaupun saiznya yang kecil, artikulasi ini tertakluk kepada beban yang berterusan dan ketara.

MRI sendi tangan

Pengimejan resonans magnetik kaki membolehkan anda berhati-hati mendiagnosis keadaan tulang dan tisu lembut, sendi. MRI menyediakan imej tiga dimensi.

MRI tulang belakang lumbar

Sakit belakang, mobiliti terjejas dan sensitiviti badan di rantau ini lumbar, kesukaran dengan perubahan dalam postur, akhiran dan lanjutan badan - semua gejala yang melanggar aliran biasa kehidupan, mewujudkan masalah di rumah dan di tempat kerja, mengehadkan aktiviti manusia.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.