^

Kesihatan

Gambaran keseluruhan ubat-ubatan

Ubat suhu tinggi

Sekiranya mungkin untuk menurunkan suhu sebelum kedatangan doktor atau kedatangan ambulans, adalah perlu untuk memberitahu doktor secara jelas apabila suhu itu muncul, sejauh mana ia meningkat dan berapa lama ia disimpan dalam keadaan sedemikian.

Apa ubat-ubatan yang membantu dengan streptoderma?

Ubat-ubatan untuk rawatan streptoderma hanya ditetapkan oleh pakar perubatan. Ia boleh menjadi ubat dan pendedahan setempat, dan sistemik, yang ditentukan oleh keparahan streptoderma dan beberapa ciri penyakit.

Nitroxoline untuk cystitis pada wanita dan lelaki

Nitroxoline adalah nama antarabangsa bukan nama dadah. Iaitu, ia adalah bahan aktif tulen yang boleh digunakan oleh pelbagai pengilang, dan merupakan sebahagian daripada banyak ubat.

Antibiotik untuk streptoderma pada kanak-kanak

Antibiotik adalah agen terapeutik utama untuk streptoderma dalam kedua-dua kanak-kanak dan orang dewasa. Ciri khas penggunaan antibiotik untuk streptoderma pada kanak-kanak adalah bahawa mereka harus diberi sedini mungkin apabila tanda-tanda awal penyakit muncul.

Metronidazole untuk thrush?

Metronidazole antibiotik nitroimidazole mempunyai kesan buruk terhadap peptostreptokokki, clostridia, fuzobakterii, porphyromonad, kumpulan besar bakteria dan, sebagaimana ternyata, walaupun pada helicobacter.

Plaster wart

Cara untuk menghilangkan hukuman ini, kita tahu banyak. Antara yang paling biasa adalah salap, penyelesaian causticizing dan cauterizing, krim. Walau bagaimanapun, yang paling selesa dalam permohonan ramai menganggap patch kutu khas.

Sodium thiosulfate untuk membersihkan badan: bagaimana untuk mengambil?

Sodium thiosulfate adalah gabungan agen farmaseutikal yang tergolong dalam sekumpulan ubat penawar (antidot khusus, ubat anti-toksik). Thiosulfate membantu menghilangkan sebatian berbahaya dan toksik.

Analog kepada Monural dengan cystitis

Pasaran farmaseutikal diwakili oleh pelbagai ubat, kedua-dua profil antibakteria dan antimikrobial, yang tidak lebih rendah dalam keberkesanannya kepada monumen. Pertimbangkan analog popular cystitis monologi.

Cara farmaseutikal untuk peluh ketiak

Baru-baru ini, masalah berpeluh dan bau ketiak yang tidak menyenangkan telah diputuskan dengan bantuan kosmetik khas dalam bentuk deodoran antiperspirant. Tetapi ubat-ubatan ini untuk peluh peluh jauh dari selamat seperti yang kita mahu.

Titik telinga dan ubat lain untuk kesesakan telinga

Pokoknya adalah bahawa sering meletakkan telinganya pada penyakit berbahaya - ia boleh menjadi bukan sahaja hentaman cerumen, atau hidung berair, tetapi juga otitis, tumor, bisul, penyakit kardiovaskular dan sebagainya.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.