^

Kesihatan intim

Kematangan seksual lelaki

Dalam kumpulan umur 11 hingga 13 tahun, wakil lelaki muda memulakan mekanisme menghasilkan hormon tertentu gonadoliberin dalam hipotalamus otak.

Peningkatan kualiti sperma

Kesan negatif pada sperma mempunyai ekologi, serta kehadiran proses keradangan sistem genitouriner lelaki.

Kematangan seksual perempuan

Bermula akil baligh dilakukan melalui isyarat yang dihantar oleh otak kepada kelenjar seksual perempuan - ovari.

Bagaimana untuk meningkatkan potensi?

Dengan sedikit penurunan keinginan seksual dapat membantu penyusutan dan infusions herba ubat. Contohnya, merebus biji-bijian padang rumput semanggi.

Herba yang meningkatkan potensi

Herba yang meningkatkan potensi adalah ubat-ubatan semula jadi, herba yang membantu menangani masalah seksualiti lelaki dan keupayaan untuk bersetubuh. Mari kita lihat apa jenis herba, bagaimana untuk membakarnya dengan betul, dan bagaimana berkesan rawatan masalah potensi dengan bantuan herba.

Bagaimana untuk meningkatkan tahap testosteron?

Sebelum anda belajar bagaimana untuk meningkatkan tahap testosteron ...

Kesihatan wanita dan latihan otot intim

Bersama dengan kemudahan dan keselesaan, seperti perjalanan berterusan dengan kereta, tempat kerja berkomputer, kemajuan teknikal telah membawa - gaya hidup yang tidak aktif, kekurangan zat makanan dan tidur yang lebih rendah.

Apakah kondom wanita dan cara menggunakannya?

Kondom wanita adalah salah satu kontraseptif terbaru, walaupun ia bukan pilihan yang sangat murah. Ia dipanggil Themis atau kondom. Sekiranya seorang lelaki tidak mahu bercakap tentang cara perlindungan, dan pemikiran kondom lelaki membuatnya histeris, anda boleh menjaga diri dan membeli kondom wanita.

Hymen: Apa yang perlu diketahui oleh lelaki?

Ramai lelaki tahu tentang selaput dara itu sahaja. Tetapi badan kecil tubuh perempuan ini penuh dengan misteri dan rahsia yang dapat diturunkan. Sekiranya hanya membaca secara berhati-hati tentang ciri-ciri anatomi daripada selaput dara.

Bagaimana untuk mengelakkan kesakitan semasa penaksiran?

Deflowers takut kanak-kanak perempuan, dan banyak lelaki muda, kerana ia secara meluas percaya bahawa ia disertai dengan sakit. Malah, kesakitan dalam pemutihan tidak sama sekali dan tidak selalu - ia bergantung kepada ciri-ciri anatomi gadis itu dan cara perbuatan seksual dilakukan. Bagaimana untuk mengelakkan kesakitan semasa penaksiran? Ini boleh dilakukan sekiranya anda tahu bagaimana melakukan hubungan intim pertama dengan betul.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.