^

Pembangunan kanak-kanak dari 1 hingga 3 tahun

Bagaimana membebaskan seorang kanak-kanak

Bagaimana membebaskan seorang kanak-kanak untuk membentuk sifat yang teguh dan yakin di dalamnya? Soalan ini ditanya oleh ramai ibu bapa, kerana anak-anak hari ini lebih baik "berkomunikasi" dengan teknologi berbanding dengan rakan sebaya mereka.

Latihan untuk kanak-kanak 2 tahun

Latihan untuk kanak-kanak 2 tahun, seperti mana-mana aktiviti fizikal yang betul untuk kanak-kanak dari semua kategori usia, bertujuan untuk pembangunan harmoni dan promosi kesihatan mereka.

Latihan untuk pembangunan pendengaran

Sebelum menerangkan latihan untuk perkembangan pendengaran, perlu menentukan beberapa konsep asas. Mendengar - apa itu?

Teknik Perkembangan Awal Kanak-kanak

Setiap ibu bapa mahu anak mereka belajar memahami, bercakap, menganalisis, sepenuhnya dibangunkan, dan hanya disesuaikan dengan keadaan di sekelilingnya. Kini terdapat banyak kaedah perkembangan awal kanak-kanak, sama dan unik sekali.

Bahagian sukan untuk kanak-kanak

Jangan memilih seksyen sukan hanya kerana anda menyukainya.

Bagaimana untuk mengajar kanak-kanak berjalan?

Masa yang indah ini, apabila anda mengetahui bahawa anda akan mempunyai anak, dia sangat gembira dan memberi inspirasi. Tetapi hanya sedikit masa berlalu dan bayi anda sudah cuba bergerak, merangkak dan ... Mungkin tidak dapat mengambil langkah pertama. Jadi bagaimana untuk mengajar anak berjalan?

Apakah yang patut dilakukan oleh seorang kanak-kanak dalam tempoh 12 bulan?

Dalam tempoh 12 bulan, atau setahun, kanak-kanak itu sudah menjadi keperibadian yang terbentuk dengan baik, yang boleh menghairankan.

Bagaimana untuk mengajar kanak-kanak untuk bercakap?

Apabila ibu bapa berfikir tentang bagaimana mengajar kanak-kanak untuk bercakap, mereka tidak faham bahawa walaupun anak-anak termuda sudah mempelajari bahasa tersebut. Lama sebelum mereka belajar bercakap, anak-anak masih berkomunikasi dengan anda.

Pembangunan ucapan kanak-kanak: bagaimana untuk membantunya?

Anak anda berusia 2 tahun dan dia masih tidak bercakap? Beliau berkata beberapa perkataan, tetapi adakah anda berfikir bahawa kanak-kanak itu jauh di belakang dalam perkembangan ucapan berbanding rakan-rakan? Selain itu, anda masih ingat bahawa adik perempuan pada usia yang sama boleh membuat tawaran ...

Apakah yang patut dilakukan oleh seorang kanak-kanak dalam 1 tahun?

Ramai ibu bapa bertanya kepada diri mereka soalan, apa yang harus dilakukan oleh seorang anak dalam satu tahun? Soalan-soalan penting ini melibatkan berat, dan pertumbuhan, dan emosi kanak-kanak, yang semakin berkembang pesat. Pada usia 1 tahun bayi menjadi lebih bebas dan juga membela pendapatnya sendiri. Itulah yang sepatutnya dilakukan anak dalam 1 tahun.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.