^

Buah-Buahan

Buah untuk penurunan berat badan: apa yang boleh saya makan?

Semua orang mahu menjadi langsing, tetapi tidak semua orang bersedia untuk menafikan diri mereka makanan untuk tokoh yang cantik. Terdapat cara yang baik untuk berjaya tanpa banyak pengorbanan - ini adalah buah untuk penurunan berat badan. Apa itu dan "dengan apa yang mereka makan"? Bagaimana untuk memilih dan mengambil buah-buahan sedemikian?

Buah kering dari cirit-birit

Minuman dari buah-buahan kering dan buah beri mempunyai kandungan nutrien yang meningkat. Mereka meningkatkan sifat perlindungan sistem imun dan proses pencernaan, menguatkan sistem kardiovaskular.

Pisang dengan pankreatitis: mungkin atau tidak

Perubahan yang kompeten dalam diet adalah asas untuk penawar segera pankreatitis akut. Dengan pankreatitis kronik, diet yang dirumuskan dengan betul membantu mengurangkan kemungkinan keletihan penyakit.

Pisang untuk gastritis: sama ada atau tidak

Antara produk yang dibenarkan untuk gastritis, pisang menduduki tempat yang mulia. Ini adalah satu-satunya buah yang dibenarkan untuk semua bentuk gastritis dan ulser.

Persimmon dalam pankreatitis: faedah atau bahaya?

Ramai orang seperti Persimmon - rasa buah ini lembut dan tidak menggembirakan, tidak dapat dibandingkan dengan buah beri yang lain. Selain rasa, persimmon juga sangat berguna: ia mempunyai sedikit kalori, tetapi banyak mikroelen dan vitamin yang berharga.

Buah-buahan untuk pancreatitis akut dan kronik

Pankreas, atau radang pankreas, menghasilkan enzim penghadaman penting, ia dianggap sebagai penyakit orang dengan diet yang salah, pemakanan, serta orang-orang yang menyalahgunakan alkohol.

Buah-buahan yang meningkatkan imuniti

Dalam ucapan harian, frasa "imuniti yang baik" atau "kekebalan yang lemah" sering dijumpai. Perkataan "imuniti" orang memahami sesuatu yang melindungi kita daripada pelbagai penyakit, termasuk virus, bakteria, jangkitan, dan lain-lain

Jus lemon pelangsing dengan air dan soda

Ramai orang telah mendengar tentang diet lemon. Walaupun menggigit badan dengan jus lemon atau lemon untuk penurunan berat badan bukanlah segala-galanya. Mungkin ini disebabkan kurangnya kesedaran tentang sifat dan cara menggunakan sitrus asid.

Buah-buahan dengan gastritis dengan keasidan yang tinggi

Gastritis adalah keradangan membran mukus perut, yang, dengan kursus yang berpanjangan, disertai oleh perubahan dystrophiknya. Mereka termasuk dalam pelanggaran regenerasi sel-sel epitelium, atrofi mereka, penampilan tisu berserabut.

Buah-buahan yang menaikkan gula darah

Buah manakah yang menaikkan gula? Sudah tentu, manis! Perlu diingatkan bahawa rasa manis buah-buahan disediakan oleh sukrosa, glukosa dan fruktosa.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.