^

Dasar pengiklanan

, Editor perubatan
Ulasan terakhir: 20.11.2021
Fact-checked
х

Semua kandungan iLive disemak secara perubatan atau fakta diperiksa untuk memastikan ketepatan faktual sebanyak mungkin.

Kami mempunyai garis panduan sumber yang ketat dan hanya memautkan ke tapak media yang bereputasi, institusi penyelidikan akademik dan, apabila mungkin, dikaji semula kajian secara medis. Perhatikan bahawa nombor dalam kurungan ([1], [2], dan lain-lain) boleh diklik pautan ke kajian ini.

Jika anda merasakan bahawa mana-mana kandungan kami tidak tepat, ketinggalan zaman, atau tidak dipersoalkan, sila pilih dan tekan Ctrl + Enter.

ILive menerima pembiayaan daripada pengiklanan, kandungan penajaan, dan perkongsian lain, seperti program afiliasi. Realitinya ialah pembiayaan pengiklan kami membolehkan kami menyediakan perkhidmatan yang lebih baik. Pada masa yang sama, kami tidak fleksibel dalam autonomi editorial kami. Di samping maklumat mengenai pelbagai bidang, kami tidak pernah membenarkan penaja mempengaruhi kandungan yang kami buat.

Kami mengiklankan di laman web iLive.com.ua, iLiveOK.ru, iLiveOK.com, termasuk subdomain dan versi mudah alih dari laman-laman ini (kami memanggil laman-laman ini secara kolektif "iLive", "iLive Sites" atau "Sites") dari pihak ketiga (" Pengiklan "), yang mungkin termasuk sepanduk pihak ketiga, lencana, pengiklanan kontekstual dan kandungan yang dibuat atau disediakan oleh pengiklan (secara kolektif," Pengiklanan "). Selain itu, istilah "Pengiklanan" seperti yang digunakan dalam dasar ini termasuk sepanduk pihak ketiga, modul, pautan, microsite, iklan sendiri, dan kandungan lain yang disediakan oleh atau bagi pihak pengiklan. Tanggungjawab terhadap kandungan iklan itu, ketepatan dan objektivitasnya ditanggung oleh Pengiklan.

Isu utama yang dikawal oleh dasar ini adalah penempatan Pengiklanan di laman web iLive, paparan Pengiklanan di laman web iLive dan penyingkiran Iklan dari laman web iLive. ILive boleh, atas budi bicara mutlaknya, mentafsir dan menguatkuasakan dasar ini dan semua isu lain yang berkaitan dengan Pengiklanan di laman web iLive. ILive boleh mengubah dasar ini pada bila-bila masa mengikut budi bicara mutlaknya dengan menerbitkan dasar yang disemak.

ILive, menurut budi bicara mutlaknya, menentukan jenis Pengiklanan yang akan diletakkan dan dipaparkan di laman web iLive, sementara memaparkan sebarang Pengiklanan di laman web iLive dalam keadaan tidak boleh dianggap kelulusan produk dan / atau perkhidmatan yang diiklankan. Atau syarikat yang mengiklankan, menghasilkan, mengedarkan, atau mempromosikan produk atau perkhidmatan.

ILive tidak akan sengaja membenarkan Pengiklanan, yang, pada pendapat iLive, tidak boleh dipercayai dan adil.

Ada beberapa kategori Iklan yang iLive tidak akan sengaja membenarkan pada laman web iLive. Kategori ini termasuk, tetapi tidak terhad kepada:

 • Produk haram, "tidak diingini", "tidak berkesan" dan / atau "berbahaya" (iLive berhak untuk menentukan apa yang "tidak diingini", "tidak berkesan" dan / atau "berbahaya"
 • bahan penipuan, palsu, menyalahi undang-undang, mengelirukan atau menyinggung perasaan
 • bahan yang memalukan, mengejek, mendiskriminasikan (terbuka atau terselubung) atau menganiaya individu atau sekumpulan orang mengikut umur, asal negara, bangsa, agama, jantina, orientasi seksual, status perkahwinan, kecacatan atau sifat lain yang dianggap tidak dapat diterima untuk laman web iLive
 • alkohol
 • senjata, termasuk senjata api, peluru atau bahan peledak
 • perjudian
 • pornografi
 • apa-apa jenis tembakau
 • berita (palsu) palsu atau mesej kecemasan
 • nota, tidak mungkin atau penerangan ghaib mengenai produk atau perkhidmatan
 • mesej multimedia atau imej yang "pop timbul" atau "pop timbul"
 • video atau mesej yang menyampaikan pernyataan yang dibesar-besarkan dan tidak wajar, seperti penyembuhan "ajaib" atau penurunan berat badan
 • unit iklan yang meniru sebarang fungsi komputer atau perisian yang memerlukan tindakan pengguna (klik)

ILive mengekalkan pemisahan yang jelas antara Kandungan editorial dan iLive. Semua Pengiklanan di laman web iLive akan ditandakan dengan jelas dan jelas. ILive tidak membenarkan pengiklanan di laman web iLive yang tidak dilabelkan sebagai "Pengiklanan", "Dari Pengiklan Kami", "Berita Syarikat" atau sebutan yang sama yang menunjukkan bahawa Pengiklanan disediakan oleh atau bagi pihak pengiklan.

Dengan mengklik Pengiklanan, pengguna boleh pergi ke laman pengiklan atau halaman pengiklanan yang bersesuaian di laman web iLive.

ILive mengekalkan hak eksklusif untuk menentukan hasil carian mana untuk maklumat spesifik pada kata kunci atau topik dipaparkan di laman web iLive. Kandungan yang dinyatakan dalam hasil carian dipaparkan dengan sumbernya. Jika Iklan muncul dalam hasil carian, ia ditandakan sebagai seperti itu.

ILive berhak untuk memutuskan pada bila-bila masa, mengikut budi bicara mutlaknya, sama ada paparan akan diletakkan, ditolak, dihentikan atau dikeluarkan dari laman web iLive. ILive tidak dapat memberikan sebarang jaminan bahawa pengiklanan akan berfungsi tanpa kesilapan pada semua platform, termasuk laman web dan aplikasi mudah alih.

Pengiklan bertanggungjawab untuk mematuhi semua undang-undang dan peraturan tempatan dan asing yang berkaitan dengan Pengiklanannya di laman web iLive (termasuk semua keperluan, notis dan pernyataan yang sah di Pengiklanan tersebut). ILive tidak memantau pematuhan Advertiser dengan undang-undang dan peraturan tersebut. Walau bagaimanapun, iLive berhak untuk melihat semua iklan untuk mematuhi undang-undang dan peraturan yang berkenaan, dan jika iLive mengetahui tentang mana-mana, termasuk potensi, pelanggaran mana-mana undang-undang atau peraturan atau dasar ini, iLive boleh mengeluarkan iklan dari laman web iLive.

Ia tidak dibenarkan memasukkan apa-apa piksel, teg, bekas flash atau apa-apa jenis kod program lain untuk mengumpul maklumat dalam Pengiklanan di laman web iLive (untuk mengenal pasti sama ada piksel, tag, kod atau peranti lagi "Pixel") atau meletakkan sebarang suar, kuki atau Cara lain untuk mengumpulkan maklumat dalam pelayar pengguna laman web iLive, melainkan secara eksplisit diluluskan secara bertulis oleh iLive. ILive boleh membenarkan kemasukan Pixel dalam iklan di bawah syarat-syarat tertentu seperti, (i) Pengiklan tidak boleh menggunakan Pixel sedemikian untuk mengumpul apa-apa maklumat yang boleh dikenalpasti secara peribadi mengenai mana-mana pengguna iLive, (ii) Pixel itu tidak boleh menjadi flash atau berorientasikan objek, (iii) Pixel boleh disekat dan mana-mana kuki boleh dipadam dengan menggunakan tetapan penyemak imbas pengguna, (iv) Pengiklan tidak akan mengaitkan apa-apa maklumat yang dia kumpulkan dengan mana-mana maklumat yang dapat dikenal pasti peribadi dia mungkin dari mana-mana sumber lain, dan (v) Pengiklan tidak akan mengemas kini profil yang sedia ada atau membuat sebarang profil dalam pangkalan datanya berdasarkan data yang dikumpulkan di laman web iLive, termasuk hakikat bahawa seseorang adalah pengguna iLive atau apa-apa maklumat yang diperolehi daripada maklumat dalam URL rujukan.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.