^
A
A
A

Mengenai projek itu

 
, Editor perubatan
Ulasan terakhir: 20.11.2021
 
Fact-checked
х

Semua kandungan iLive disemak secara perubatan atau fakta diperiksa untuk memastikan ketepatan faktual sebanyak mungkin.

Kami mempunyai garis panduan sumber yang ketat dan hanya memautkan ke tapak media yang bereputasi, institusi penyelidikan akademik dan, apabila mungkin, dikaji semula kajian secara medis. Perhatikan bahawa nombor dalam kurungan ([1], [2], dan lain-lain) boleh diklik pautan ke kajian ini.

Jika anda merasakan bahawa mana-mana kandungan kami tidak tepat, ketinggalan zaman, atau tidak dipersoalkan, sila pilih dan tekan Ctrl + Enter.

12 March 2020, 18:49

Siapa kita?

Portal iLive "I live! Ok! :)" adalah sumber maklumat yang menyediakan pengguna dengan maklumat yang paling berguna tentang semua aspek kehidupan yang penting kepada seseorang, seperti kesihatan, keluarga dan kanak-kanak, kecantikan dan fesyen, pemakanan dan diet, hubungan, berita yang paling menarik!

Memandangkan kita adalah sumber maklumat mengenai kesihatan manusia dan gaya hidup sihat, kita memahami pentingnya bidang pengetahuan ini dan tahap pengaruhnya terhadap kehidupan manusia dan kesihatan.

Kami berusaha untuk menjadi sumber yang berwibawa dalam bidang perubatan, dengan reputasi yang baik dan kandungan yang mesra pengguna.

Kami dirujuk oleh banyak sumber yang bereputasi dan bebas, termasuk Wikipedia.

Oleh itu, walaupun maklumat yang diterbitkan di portal ini hanya untuk rujukan dan tidak boleh digunakan tanpa merujuk kepada pakar, kami menetapkan piawaian yang tinggi untuk kualiti kandungan kami. Semua kandungan iLive dikaji semula oleh pakar perubatan untuk memastikan ketepatan dan kesesuaian tertinggi dengan fakta-fakta.

Kami mempunyai peraturan yang ketat mengenai pilihan sumber maklumat dan kami hanya merujuk kepada laman web yang bereputasi, institut penyelidikan akademik dan, jika boleh, penyelidikan perubatan yang terbukti. Sila ambil perhatian bahawa dalam bahan-bahan nombor dalam kurungan ([1], [2], dan sebagainya) adalah pautan interaktif kepada kajian sedemikian.

Maklumat terperinci mengenai keperluan kandungan dan dasar editorial tapak boleh didapati di dalam  Peraturan dan Dasar kami.

 

Hubungi kami:

Ivan Petrov - Pengurus Projek

Alexey Portnov - mengeluarkan editor, pakar perubatan

Alamat: Ukraine, Kiev, Mayakovsky Avenue 75, POB 104, 02232

Telefon: +38 (094) 497-40-08

E-mel: contact@ilive.com.ua

Anda juga boleh menghubungi kami!

 

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.