^

Maklumat

Adrian Shulman - pakar Israel terkenal dalam bidang perubatan reproduktif. Pada tahun 2015, dia telah disenaraikan di kalangan senarai pakar bedah gynecologist-reproduktologi Israel menurut majalah Forbes.

Jumlah pengalaman klinikal - empat puluh tahun.

Doktor Shulman adalah lulusan Fakulti Perubatan Universiti Ibrani Yerusalem, mempunyai diploma dengan penghormatan. Dia menjalani latihan di pusat-pusat perubatan Israel dan British. Pada masa ini, beliau adalah pengarah cemerlang Pusat IVF di klinik swasta Assuta.

Pengamal reproduktif yang sangat profesional, seseorang yang mempunyai sikap hidup yang aktif, dengan pendekatan individu untuk setiap pesakit. Kerja-Nya menunjukkan hasil yang luar biasa - baik dalam diagnosis dan rawatan kemandulan. Adrian Shulman berjaya menerapkan kaedah moden terkini dalam amalannya, membetulkan dan mengarahkan fungsi pembiakan. Pada masa yang sama, doktor adalah seorang guru di universiti Israel, ketua Persatuan IVF Israel, dan bercakap di kongres ginekologi antarabangsa mengenai masalah ketidaksuburan dan rawatannya. Mengurus dan berunding di banyak klinik pembiakan di negara-negara yang berlainan di dunia, termasuk di China, Ukraine, Armenia, Jepun, Romania, dan lain-lain. Dia melakukan demonstrasi kertas saintifik yang meliputi patologi sistem pembiakan pada pesakit lelaki dan wanita.

Profil pada Researchgate

Pendidikan dan pengalaman kerja

  • Fakulti Perubatan Universiti Yahudi Jerusalem, Israel
  • Ijazah dalam obstetrik dan ginekologi di Universiti Tel Aviv, Israel
  • Magang dalam bidang ginekologi di hospital "Meir", Kfar Saba, Israel
  • Internship dalam bidang endokrinologi reproduktif di hospital Middlesex, London, England

Keahlian dalam organisasi antarabangsa

  • Persatuan Ginekologi dan Obstetrik Israel
  • Persatuan Penyelidikan Kemandulan Israel
  • Persatuan Penghasilan Semula dan Embriologi Eropah
  • American Society for Reproductive Medicine
Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.