^

Diet Malysheva: peraturan slimming

, Editor perubatan
Ulasan terakhir: 20.10.2021
Fact-checked
х

Semua kandungan iLive disemak secara perubatan atau fakta diperiksa untuk memastikan ketepatan faktual sebanyak mungkin.

Kami mempunyai garis panduan sumber yang ketat dan hanya memautkan ke tapak media yang bereputasi, institusi penyelidikan akademik dan, apabila mungkin, dikaji semula kajian secara medis. Perhatikan bahawa nombor dalam kurungan ([1], [2], dan lain-lain) boleh diklik pautan ke kajian ini.

Jika anda merasakan bahawa mana-mana kandungan kami tidak tepat, ketinggalan zaman, atau tidak dipersoalkan, sila pilih dan tekan Ctrl + Enter.

Diet Malysheva, program utama "Kesihatan", menyebabkan tindak balas yang hebat di kalangan pelangsing tubuh. Dan terima kasih kepada terlalu banyak kalori dalam diet, dan terima kasih kepada diet yang agak tegar tanpa alkohol dan tepung. Mengenai peraturan penurunan berat badan untuk Malysheva, kami akan memberitahu anda sekarang.

trusted-source[1]

Diet Malysheva: apakah intipati?

Produk dengan lemak sayur-sayuran dan haiwan dalam diet Malysheva hampir sama sekali tidak diabaikan. Mereka perlu menggunakan minimum.

Garam juga hampir tidak termasuk dalam diet.

Tepung dan kentang dalam diet Malysheva hanya dibenarkan dalam jumlah yang sangat kecil.

Beras, bit gula, wortel adalah makanan terlarang.

Tempoh pemakanan - 2-3 bulan (ia tidak terpakai untuk cepat, dan dengan itu sistem penurunan berat badan jangka pendek)

Hasilnya adalah pelangsingan dari 5 hingga 20 kg

Sarang diet - berat yang diterima tidak kurang dari tahun dengan penyimpangan atau penolakan yang tidak penting pada 1-2 kg. Diet membantu meningkatkan kesihatan, menguatkan imuniti, dan berfungsi sistem pencernaan.

Diet Malysheva: kita kehilangan berat badan dengan peraturan ini

Peraturan nombor 1 - anda tidak boleh mati kelaparan

Diet dan sistem penurunan berat badan Malysheva mengikuti prinsip bahawa semasa berpuasa badan berkumpul "di rizab" lemak. Oleh itu, kelaparan tidak berkesan - dari ini kita hanya menjadi lebih baik.

Oleh itu, sebaik sahaja anda merasa lapar - semak semula dengan makanan rendah kalori atau minum air. Ini akan membantu memuaskan selera makan anda, tetapi tidak menjadi lebih baik.

Peraturan nombor 2 - pecahan, tetapi makanan yang kerap

Apabila kita makan di bahagian-bahagian kecil, tubuh akan terbiasa dengan beban yang beransur-ansur dan mudah mengatasi mereka. Lebih mudah jika anda makan banyak sekaligus. Oleh itu, 5 hidangan makanan sehari dalam diet Malysheva - ia adalah baik untuk kehilangan berat badan.

Sarapan pagi - dari jam 08:00

Bawang oat, dipenuhi dengan air mendidih dan berusia di bawah tudung

Yogurt atau kefir rendah lemak

Makan tengah hari - dari pukul 12.00 pagi

Daging tanpa lemak direbus - ayam atau ikan.

Anda boleh makan telur rebus

Semua ini mesti dimakan tanpa garam, yang mampu mengekalkan cecair dalam badan - dan kemudian kita ditangguhkan dengan kehilangan berat badan

Makan Malam - sehingga pukul 19.00

Salad sayuran dengan yogurt tanpa lemak

Rebus telur rebus atau rebus yang keras

Makanan antara makan tengah hari dan makan malam

Buah-buahan segar, kecuali anggur dan pisang (mereka terlalu tinggi kalori)

Epal (2-3 lelucon)

Mandarins (2-3 keping)

Kaedah nombor 3 - kira kalori

Kaedah nombor 3 - kira kalori

Minimum diet rendah kalori untuk malyshevoy untuk orang yang sihat dengan purata aktiviti fizikal - 1200 Kkalory hari. Di bawah ambang ini tidak boleh diturunkan - badan tidak akan mendapat cukup kalori dan akan habis.

Jika anda bergerak secara aktif pada siang hari atau bekerja secara intelek - berunding dengan pakar diet anda tentang pengambilan kalori setiap hari. Anda mungkin perlu meningkatkan kadar kalori.

Peraturan nombor 4 - bercakap dengan badan anda

Prinsip pemakanan untuk Malysheva juga memberi badan pemasangan semasa makan. Apabila anda mengambil salad ringan sebagai makanan, katakan kepada diri sendiri: "Saya kenyang, dan hidangan seterusnya saya akan dimakan pada pukul 12.00" - atau pada masa anda sedang merancang.

Oleh itu, anda lebih mudah untuk membawa bahagian luar biasa atau diet kalori yang mudah.

Kaedah nombor 5 - menurunkan berat badan secara beransur-ansur, tetapi berkesan

Sekiranya anda mengikuti diet Malysheva tanpa mengundurkan diri dari diet dalam iota, anda akan mendapat keputusan yang tidak lama lagi. Pelangsingan pertumbuhan pertama anda akan kelihatan dengan jelas selepas 2 minggu. Selepas 4 minggu, berat badan anda tidak lagi melompat ke belakang dan selepas 8 minggu ia akan mencapai ideal dan mendapat pijakan di bar ini.

Anda tidak akan diperbetulkan lagi.

Pemakanan diet Diet Malyshevoy mengesyorkan untuk mengulangi kira-kira sekali setiap 6 bulan untuk mengukuhkan keuntungan yang diperoleh dan menjaga berat badan tidak lebih tinggi daripada kadar yang anda tetapkan sendiri.

Kurangkan berat badan dengan mudah dengan diet Malysheva dan sihat!

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.