^

Diet cepat

Diet cepat adalah peluang yang paling mudah dan yang paling penting, paling ringan untuk mengurangkan berat badan dalam masa yang singkat. Sebagai contoh, pada siang hari kehilangan 2-3 kg. Dan dalam masa seminggu untuk menjadi lebih ramping sebanyak 5-6 kilogram. Ini adalah tambahan yang tidak diragukan. .

Tetapi mungkin diet cepat mempunyai kelemahan mereka? Apakah mereka? Diet yang dianggap cepat, dan mana yang tidak terpakai kepada mereka? Adakah terdapat sebarang kontraindikasi untuk diet cepat dan bagi siapa mereka dimaksudkan? Apakah resepi untuk diet cepat? Soalan-soalan ini dan lain-lain akan dijawab oleh seksyen laman web "Fast Diets" ..

Diet mingguan yang berkesan untuk penurunan berat badan dan penyakit

Tanpa makanan, fungsi kehidupan asas seseorang tidak dapat difikirkan. Makanan adalah sumber tenaga, tanpa proses dalaman, aktiviti motor dan mental tidak dapat berlaku.

Diet 90-Hari

Dalam mengejar kecantikan dan keharmonian, ramai di antara kita mencuba lebih banyak diet baru. Sangat popular adalah skim pemakanan jangka pendek - sebagai contoh, diet 3 hari atau lima hari.

Diet 12 hari

Sesetengah kehilangan berat badan mendengar nasihat ahli diet dan menurunkan berat badan perlahan-lahan, selama beberapa bulan. Dan yang lain perlu menghilangkan kilogram yang membosankan dengan cepat - misalnya, menurunkan berat badan untuk percutian atau hari-hari pertama bercuti.

Diet 10 hari

Setiap wanita bermimpi tentang tokoh ideal yang akan menarik perhatian lelaki yang mengagumi. Itulah sebabnya seks yang adil cuba mencari diet yang sesuai yang akan membantu mengatasi tugas yang sukar ini.

14 hari diet

Kelebihan diet ini dalam selang masa yang agak singkat, digabungkan dengan kecekapan hasil yang cukup tinggi.

7 hari diet - pengaktifan metabolisme atau ujian?

Pakar pemakanan, yang menawarkan pelbagai diet pendek untuk penurunan berat badan, membenarkan prinsip tindakan mereka dalam pengambilan makanan jangka panjang yang melambatkan metabolisme, iaitu metabolisme dalam tubuh.

5 hari diet

Jika anda benar-benar percaya bahawa hanya dalam beberapa hari - seperti yang dijanjikan oleh diet 5 hari untuk penurunan berat badan - anda boleh menjadi lebih mudah dengan lima (dalam versi lain - sebanyak sembilan) kilogram, kemudian baca.

Kelemahan: penurunan berat badan untuk seketika

Fakta yang popular adalah bahawa minus diet garam merosakkan kesihatan.

Enam daripada diet terbaik untuk nipis yang cepat tumbuh

Dan inilah senarai lama enam diet terbaik untuk penurunan berat badan yang cepat ditunggu-tunggu.

Diet untuk minggu: jadual

Diet selama seminggu adalah cara terbaik untuk mengurangkan berat badan bagi mereka yang ingin menurunkan berat badan dengan cepat.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.