^

Vitamin

Vitamin dan penglihatan

Jika anda ingin merasakan penglihatan anda untuk masa yang lama, dan mata anda tidak penat, gunakan vitamin.

Vitamin untuk wanita selepas 40 tahun

Fungsi haid badan wanita mula melemahkan dengan ketara selepas 40 tahun - ini merupakan isyarat bahawa proses penuaan beransur-ansur bermula. Dalam tempoh 40-45 tahun, ia amat aktif, kerana pengeluaran ovari estrogen menurun (hormon utama yang menyokong kecantikan, fungsi pemuda dan pembiakan).

Vitamin dengan zink

Zink adalah salah satu mineral yang paling penting untuk tubuh manusia - kehadirannya sangat penting untuk semua sel dan tisu, organ dan sistem.

Vitamin dengan asid hyaluronik

Pengeluar yang berbeza menghasilkan cara kompos yang berbeza, menggabungkan asid hyaluronat dengan vitamin A, C, E, unsur makro dan bahan asal tumbuhan.

Kekurangan vitamin B

Ciri utama bahan yang dimiliki oleh vitamin kumpulan ini adalah harta mereka yang tidak boleh dimanipulasi dalam tubuh, yang berasal dari itu bersama dengan air kencing.

Kekurangan vitamin C

Sejak kekurangan vitamin, berkata kekurangan vitamin C dalam organisma biologi, boleh menjejaskan kualiti kehidupan manusia serta defisit yang agak besar vitamin C mampu mencetuskan pembangunan penyakit seperti skurvi.  

Vitamin untuk lelaki selepas 30 tahun

Untuk mengelakkan masalah kardiovaskular dan mencegah penuaan, lelaki memerlukan bahan antioksidan.

Vitamin dengan zink untuk lelaki

Mereka adalah bahan tambahan aktif biologi, yang dengan sempurna memenuhi kekurangan zat penting dalam diet harian. Cara mengambil vitamin dan tindakan mereka akan dibincangkan di bawah.

Vitamin untuk Lelaki Duovit

Vitamin untuk lelaki Duovit mempunyai komposisi optimum vitamin dan mineral, pemilihan yang berdasarkan kepada keperluan organisma, menyediakan gaya hidup yang aktif.

Vitamin untuk lelaki selepas 45 tahun

Vitamin untuk lelaki selepas 45 adalah diperlukan untuk memulihkan tahap mikroelemen yang mencukupi dan aktiviti penting sepenuhnya.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.