^

Bersedia untuk mengandung

Kehamilan selepas apendiks

Appendectomy adalah operasi yang agak biasa dan paling biasa dalam pembedahan kecemasan. Walau bagaimanapun, pesakit tidak selalu sampai ke jadual operasi tepat pada waktunya.

Ujian untuk ovulasi: jenis, penilaian keputusan

Ia membolehkan anda dengan jelas menentukan masa ovulasi, dan pada masa ini melakukan persetubuhan, yang akan meningkatkan peluang untuk mendapatkan konsep. Dengan kaedah ini, anda dapat dengan cepat mencapai hasil yang diinginkan.

Ujian ovulasi: prinsip tindakan, kepekaan

Ovulasi dianggap sebagai peringkat utama semasa haid, di mana kemungkinan maksimum persenyawaan dapat diwujudkan. Tarikh ovulasi adalah penting dari sudut pandangan perancangan keluarga, kerana pasangan yang cuba mempunyai anak harus tahu dengan jelas tempoh ketika fenomena ini terjadi

Vitamin E semasa merancang kehamilan untuk wanita dan lelaki: norma, cara minum, skim pengambilan

Walaupun pada 20-an abad yang lalu, kajian yang dilakukan pada tikus menunjukkan bahawa pengecualian makanan tertentu dari diet menyebabkan kemandulan. Menambah daun salad dan minyak kuman gandum untuk makanan memulihkan fungsi pembiakan.

Vitamin untuk Perancangan Kehamilan untuk Wanita: Senarai dan Nama

Sekiranya kehamilan dirancang terlebih dahulu, dan bukan secara tidak sengaja, jelas bahawa kita bercakap tentang orang yang bertanggungjawab yang akan mengambil semua langkah untuk memastikan anaknya dilahirkan dengan sihat, dan kehamilan itu berjaya.

Pembekuan telur

Ramai ahli dunia percaya bahawa vitrification memungkinkan untuk mendapatkan hasil yang menjanjikan dan positif.

Insurans kehamilan dan bersalin

Sehingga kini, bilangan ibu hamil yang kontrak kehamilan dan kontrak insurans penghantaran semakin meningkat.

Ujian kehamilan dengan soda

Bercakap tentang prinsip tindakan kaedah ini, perlu memahami terlebih dahulu semua sifat kimia dan fizikal air kencing. Biasanya, air kencing mempunyai ketumpatan relatif lebih tinggi daripada air dan mempunyai tindak balas sedikit asid.

Frautest untuk kehamilan

Ujian kehamilan sangat popular, kerana ia membolehkan anda untuk menentukan sebab-sebab yang jelas untuk kelewatan dari hari pertama. Pertimbangkan salah satu ujian yang paling mudah diakses dan tepat - paling rumit.

Ujian kehamilan elektronik

Ujian kehamilan elektronik membolehkan untuk mewujudkan hakikat kejadiannya (atau tidak berlakunya) mudah, cepat dan yang paling penting, hampir terang: pengeluar ujian itu memberi jaminan bahawa tahap ketepatan tidak kurang daripada 99%.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.