^

Diet daripada Borodina

, Editor perubatan
Ulasan terakhir: 20.11.2021
Fact-checked
х

Semua kandungan iLive disemak secara perubatan atau fakta diperiksa untuk memastikan ketepatan faktual sebanyak mungkin.

Kami mempunyai garis panduan sumber yang ketat dan hanya memautkan ke tapak media yang bereputasi, institusi penyelidikan akademik dan, apabila mungkin, dikaji semula kajian secara medis. Perhatikan bahawa nombor dalam kurungan ([1], [2], dan lain-lain) boleh diklik pautan ke kajian ini.

Jika anda merasakan bahawa mana-mana kandungan kami tidak tepat, ketinggalan zaman, atau tidak dipersoalkan, sila pilih dan tekan Ctrl + Enter.

Pada tahun 2011, terdapat pemakanan yang membuat kegelisahan hampir semua. Diet daripada Borodina. Selepas kelahiran, terima kasih kepada diet ini, Borodin mula kelihatan lebih menarik dan segar daripada sebelum kehamilan.

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5]

Bagaimana diet Borodina dilahirkan

Xenia Borodina adalah salah satu acara TV terkemuka "rumah-2". Berada dalam bidang penglihatan semua orang, dia tidak akan berlebihan berat badan sama sekali. Selepas kelahirannya, Xenia memutuskan untuk mengubah segala-galanya secara dramatik dalam figurnya, kerana berat badannya meningkat dengan ketara, yang banyak membimbangkannya. Ia mengambil sedikit masa untuk mematuhi diet ketat, tetapi hasilnya tidak lama lagi. Diet Borodina sangat berkesan, jadi dia dapat kehilangan 12 kilogram berat badan berlebihan.

Bagaimanakah dia mencapai hasil yang hebat? Apa yang dia lakukan dan diet apa yang dia pilih untuk mengurangkan berat badan? Segala-galanya ternyata agak sederhana - diet timun membantu mengucapkan selamat tinggal kepada sedimen yang berlebihan. Diet telah menjadi yang paling popular dalam topik pelangsingan musim ini.

Apakah rahsia diet?

Di sini kita akan membincangkan prinsip yang paling penting, yang membuatkan seseorang menahan nafasnya dan melihat kejutan yang sangat ketara di wajahnya. Biar saya mulakan dengan timun dan keunikan mereka. Timun segar mengandungi air pada 95-97% daripada jumlah berat badan mereka.

Bagaimanapun, baki 3 peratus adalah mikroelen penting, vitamin, kalium, makronutrien dan karoten, yang sangat diperlukan untuk menyokong badan kita secara keseluruhan. Pemakanan Xenia Borodina memberi peluang untuk mencapai kejayaan yang hebat.

Antara pengguna Internet dalam masa yang singkat, ia menjadi topik yang popular dan dihormati untuk perbincangan.

Cucumbers, timun, hijau dan lazat

Jika anda menganggap fakta bahawa dengan semua diet anda perlu mengambil air maksimum, maka diet timun dapat dengan selamat menjadi pemimpin dalam banyak sistem pemakanan. Untuk ini kami menambah bahawa timun sangat cepat diserap oleh perut dan organisme anda secara umum. Kalium membuat jantung kita lebih hebat dan lebih yakin, merawatnya daripada semua faktor penting, tidak menguntungkan kita.

Ginjal berfungsi lebih baik. Tetapi yodium, yang, dengan cara itu, juga terdapat dalam timun, meningkatkan sistem vaskular dan fungsi tiroid. Ini, percayalah, kesan yang besar dari hanya satu sayuran! Serat menghilangkan terkumpul, mengganggu kolesterol "buruk" dan menjadikan kerja usus lebih stabil.

Cucumber mengandungi banyak bahan berguna dan penting, tetapi ada satu "tapi", timun dalam komposisi mereka mempunyai sedikit vitamin. Kami menasihati, mengikuti diet Borodina, untuk mengambil vitamin tambahan, dalam bentuk tablet.

trusted-source[6]

Apakah kejayaan Borodina?

Apakah kejayaan Borodina?

Terdapat idea yang berbeza tentang bagaimana untuk berjaya Xenia Borodina.

Yang pertama adalah bahawa Borodin sebenarnya mematuhi diet asas Xenia Sobchak. Xenia makan sedikit pada dasarnya, dan praktikalnya tidak makan apa-apa selepas pukul 18:00. Xenia juga terlibat 4 kali seminggu selama beberapa jam di gym.

Pandangan kedua - ia adalah diet timun yang mempengaruhi Borodin begitu banyak. Kita boleh mengatakan bahawa, bermula pada waktu pagi, diet Xenia Borodina tidak begitu rumit. Di pagi hari, Xenia makan sepotong roti rai dan beberapa timun. Untuk makan tengah hari, semestinya sup sayur-sayuran dan beberapa salad timun, dibarengi dengan minyak sayuran. Pada waktu petang saya makan salad yang sama atau hanya puas dengan beberapa timun.

Apakah yang difikirkan orang awam tentang kaedah Borodin?

Katakan rahsia, Xenia kerap dijalankan, dan terima kasih kepada mereka, dia mampu menurunkan berat badan. Lagipun, orang biasa biasa turun kira-kira 1 kg seminggu, jika dia tidak mematuhi jadual walaupun dalam sukan.

Urutan dan pelbagai, alasan, teknik juga telah digunakan untuk mencapai kesan yang diingini. Secara umum, mereka cuba untuk tidak bercakap dengan kuat tentang hal itu. Kemudian kami, mungkin, tidak mengatakannya.

Tetapi jika anda mendengar orang-orang yang mematuhi diet Borodina, anda boleh memahami bahawa mereka berjaya kehilangan 5 kilogram seminggu. Seluruh rahsia adalah bahawa timun mengandungi sedikit kalori, karena lemak berlebihan dibakar dengan sendirinya.

Dan kesimpulannya - memerlukan latihan

Jika anda mahu bukan sahaja kelajuan, tetapi juga kualiti kehilangan berat badan - masuk untuk sukan. Agar tidak mengembalikan berat badan tambahan dan tidak diingini, tidak termasuk penggunaan makanan manis, alkohol, cepat. Makan hanya yang terbaik, sekarang. Diet Borodina tidak akan membuat anda menyesal.

trusted-source[7]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.