Diet untuk penurunan berat badan

Minum diet selama 30 hari

Ungkapan "minum diet selama 30 hari" nampaknya orang yang tidak tahu cara menurunkan berat badan dengan menggunakan air biasa. Dengan air, kata-kata "minum" dan "minum" dikaitkan terutamanya.

Pilihan diet bran: berapa banyak yang boleh mengurangkan berat badan anda?

Tambahan besar, bagi yang banyak - menentukan, diet bran tidak memerlukan radikal mengubah cara hidup dan diet biasa. Bran hanya boleh dimakan 15 minit sebelum makan, digabungkan dengan ramuan makanan lain, atau ditambah kepada makanan siap sedia.

Resipi buah pelangsingan

Kebanyakan resipi dari buah untuk penurunan berat badan adalah salad vitamin lazat, segar dan smoothie, yogurt dan minuman lain. Mereka dipaparkan di web bersama-sama dengan ilustrasi berwarna-warni dan arahan langkah demi langkah, yang anda tidak perlukan untuk menyalin.

Diet pada oatmeal untuk penurunan berat badan: keberkesanan, resipi

Oatmeal adalah karbohidrat kompleks yang melalui rantaian panjang transformasi di mana glukosa dilepaskan secara beransur-ansur, memberikan lebih banyak tenaga dan tidak menyebabkan lonjakan insulin tajam.

Diet untuk berat badan 40 kg selama 1 bulan

Untuk menghilangkan 40 kg akan mengambil masa lebih dari satu bulan, walaupun ia cukup dapat dicapai. Contohnya adalah diet Polina Gagarina, yang berasal dari bbw yang terbentuk selepas melahirkan anak, berubah menjadi "angsa" yang langsing dan cantik.

Green Diet: Essence, Feedback and Results

Di antara banyak diet penurunan berat badan, diet hijau sangat popular. Ini adalah nama sistem makanan yang hanya terdapat sayuran mentah dan buah-buahan hijau.

Diet rendah karbohidrat untuk wanita, lelaki, diabetes

Karbohidrat adalah sebatian organik dan terdapat dalam semua sel dan tisu organisma hidup. Tanpa mereka, kehidupan tidak mungkin. Dalam struktur mereka, mereka dibahagikan kepada sederhana dan kompleks, iaitu yang pertama - cepat

Makanan yang berkesan dalam masa remaja

Sehingga 9-10 tahun, kanak-kanak biasanya tidak terlalu prihatin terhadap penampilan mereka, badan. Selanjutnya, di bawah tindakan hormon seks, badan berkembang pesat. Kebimbangan ini bukan sahaja mengubah bentuk badan, tetapi juga psikologi.

Diet kemalangan

Dalam bahasa Inggeris, srash bermaksud menghancurkan, untuk pecah. Ia bererti penurunan berat badan yang melampau. Di bawah nama ini dilindungi apa-apa makanan yang sangat mengehadkan penggunaan kalori harian (tidak melebihi 800 kcal), atau mengurangkan jumlah makanan yang digunakan untuk 2-3 item.

Makanan tanpa garam: resipi lazat

Sehingga kini, banyak diet yang ditujukan untuk mengurangkan berat badan. Terutama popular adalah diet bebas garam untuk penurunan berat badan, yang tidak memerlukan sekatan yang ketara dalam diet.

Portal iLive tidak memberikan nasihat, diagnosis atau rawatan perubatan.
Maklumat yang diterbitkan di portal adalah untuk rujukan sahaja dan tidak boleh digunakan tanpa berunding dengan pakar.
Berhati-hati membaca peraturan dan dasar laman web ini. Anda juga boleh hubungi kami!

Hak Cipta © 2011 - 2020 iLive. Hak cipta terpelihara. /p>