^

"Perceraian" pada diet Malysheva - berhati-hati dengan penipu!

, Editor perubatan
Ulasan terakhir: 16.10.2021
Fact-checked
х

Semua kandungan iLive disemak secara perubatan atau fakta diperiksa untuk memastikan ketepatan faktual sebanyak mungkin.

Kami mempunyai garis panduan sumber yang ketat dan hanya memautkan ke tapak media yang bereputasi, institusi penyelidikan akademik dan, apabila mungkin, dikaji semula kajian secara medis. Perhatikan bahawa nombor dalam kurungan ([1], [2], dan lain-lain) boleh diklik pautan ke kajian ini.

Jika anda merasakan bahawa mana-mana kandungan kami tidak tepat, ketinggalan zaman, atau tidak dipersoalkan, sila pilih dan tekan Ctrl + Enter.

Menu pemakanan Malysheva, penyampai TV program "Kesihatan", terima kasih kepada perkembangan yang, menurut ulasan, menurunkan berat badan hanya pada kelajuan yang luar biasa, tidak ada akses awam. Terdapat hanya anggaran versi menu ini. Dengan mereka, kami akan memperkenalkan anda, serta dengan apa yang perlu ditakuti apabila anda ditawarkan untuk membayar wang untuk menu tersebut.

Menu diet malyshevoy: apa yang lebih sesuai

Sarapan pagi - 08.00 pagi

Oat dimasak di atas air, yogurt tanpa lemak dan susu yang dipanggang atau yogurt

Sarapan pagi - 10.00 pagi

Apple (2 keping), tangerine (2 keping). Pilih: sama ada epal atau tangerin.

Makan tengah hari - 12.00

Ikan, dibakar atau dimasak, daging babi atau ayam, 1 telur rebus yang keras

Snek petang - 16.00-17.00

Apple (2 keping), tangerine (2 keping). Pilih: sama ada epal atau tangerin.

Makan Malam - sehingga pukul 19.00

Salad dari sayuran mentah, kefir dengan kandungan lemak sifar, telur rebus yang keras

Sekiranya diet ini diikuti selama 4 minggu, berat badan boleh menjadi sangat penting - dari 10 hingga 15 kg.

Penting untuk mengurangkan berat badan!

Menolak baking, alkohol, tepung (kecuali roti hitam atau rai) dan jangan makan terlalu banyak. Kemudian badan akan beransur-ansur menyusun semula berat badan dan anda akan kehilangan berat badan berlebihan tanpa sebarang usaha.

Di samping itu, menormalkan kerja citarasa mereka, yang digunakan untuk gula-gula, garam dan pelbagai perasa dalam makanan.

Elena Malysheva juga mencadangkan aktiviti fizikal supaya makanan dapat dicerna dan diserap dengan lebih baik - ini juga menyumbang kepada penurunan berat badan.

Seperti yang anda lihat, tip dan resipi adalah mudah, tidak perlu menyebarkan wang untuk mereka kepada seseorang yang ingin melunaskan keinginan anda untuk menurunkan berat badan.

Berhati-hati dengan penipu mengambil wang untuk diet

Diet Malysheva menjadi begitu popular sehingga orang-orang yang tidak bertanggungjawab segera mula memperoleh wang di atasnya. Inti daripada "perceraian" adalah bahawa anda pergi ke laman web ini untuk penurunan berat badan, atau bahkan ke Skype atau ICQ anda sendiri, dan sama ada kenalan baru atau seseorang di laman web ini menawarkan anda menjawab beberapa soalan mengenai kehilangan berat badan.

Anda menjawab, maka bagi anda seolah-olah mengenai diet individu untuk Malysheva sedang dibangunkan. Dan, seperti yang mereka katakan, benar-benar percuma! Untuk mempelajari ciri-ciri dan menu pendekatan individu ini untuk menurunkan berat badan, anda ditawarkan untuk menghantar kod akses dari telefon bimbit anda.

Di sini anda perlu berjaga-jaga, kerana apabila menghantar kod dengan anda boleh mengeluarkan sejumlah besar dan bahkan tidak memberi amaran mengenainya!

Jangan hantar wang untuk diet dari Internet!

Sebaik sahaja anda melakukan ini, risiko anda terus mendapat spam ke mel, telefon dan Skype anda, yang anda perlukan untuk memperbaiki diet anda, bahawa anda ditawarkan pembangunan individu baru, dan lain-lain.

Anda sedang aktif tidur dengan cadangan mengenai perkembangan diet individu, membeli produk yang anda perlukan pada harga yang rendah dan sebagainya. Tujuan mesej ini hanya satu: untuk menghalang anda daripada kilogram, tetapi wang anda.

Dan orang yang secara aktif menyerang anda dengan spam, boleh bersembunyi di belakang nama ahli pemakanan, bintang dan pemimpin yang terkenal. Laman ini boleh dikeluarkan sijil dan lesen, tetapi untuk mengesahkan kesahihan mereka akan sangat sukar.

Palsu diet Malysheva. Bagaimana ia berfungsi?

  • Laman web yang direka dengan indah dengan tip untuk kehilangan berat badan
  • Penulis diet dengan foto "sebenar"
  • Cerita kehilangan berat badan
  • Uji untuk pembangunan diet individu untuk Malysheva (atau orang lain)
  • Cadangan untuk pembangunan diet individu (ini adalah bahaya utama! Untuk ini mereka mengambil wang, sering tanpa memberi amaran kepada anda tentangnya)

Ikuti nasihat yang munasabah yang menyediakan laman web percuma untuk anda, yang mengkhususkan diri dalam kesihatan dan penurunan berat badan, pada waktu berunding dengan doktor dan jangan tunduk kepada helah penipu.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.