^

Maklumat Kecergasan Umum

Latihan berkesan dengan hernia esophagus: pilihan, teknik, langkah berjaga-jaga

Hernia esofagus adalah menonjolkan beberapa organ sistem pencernaan, terletak di bawah diafragma di peritoneum, ke dalam rongga thoracic. Ia terutamanya mengenai bahagian bawah esofagus, pelbagai bahagian perut dan duodenum.

Breeches anti-selulit untuk pelangsingan: pembentuk panas, gunung berapi, artemis

Berat kelebihan telah menjadi bau yang nyata di dunia moden, ia memberi kesan kepada lebih dari satu setengah bilion penduduk di planet ini.

Gimnastik lantai bawah

Keistimewaan gimnastik parterre adalah prestasi latihan di atas lantai. Ini adalah kompleks yang direka khas yang dipakai berbaring atau duduk, di sisi atau di semua empat dengan beban artikular minimum, yang melibatkan otot yang diperlukan.

Hoop gelung untuk pelangsingan: bagaimana untuk memilih dan menangani dengan betul

Siapakah di antara kita yang tidak cuba menukarkan gelung plastik sebuah rumah di depan cermin ketika dia masih kecil, mempersembahkan dirinya sebagai seorang gimnas terkenal, atau tidak bermain dengannya semasa kelas pendidikan jasmani di sekolah? Peralatan sukan yang popular ini boleh didapati di banyak rumah dan kini.

Latihan untuk latihan pagi untuk kanak-kanak

Memandangkan penyebaran berat badan berlebihan dalam kanak-kanak moden terhadap latar belakang kekurangan zat makanan dan kekurangan aktiviti motor, persoalan latihan pagi sangat relevan.

Penyakit atlet profesional

Kehidupan seorang atlet adalah senaman yang melemahkan, aktiviti fizikal, memakai awal badan, kecederaan yang tidak disengajakan dan, sebagai akibatnya, munculnya penyakit pekerjaan.

Faedah dan bahaya sukan dalam kanser

Dalam proses pencegahan atau rawatan kanser, aktiviti fizikal adalah bantuan yang sangat baik, kerana ia dapat menguatkan kekebalan dengan merangsang sintesis sel imun.

Bagaimana untuk meningkatkan stamina anda?

Bagaimana untuk menjadikannya untuk meningkatkan kualiti kesihatan, dan sewajarnya, dan hidup? Kami akan membincangkan ini dengan lebih terperinci di bawah.

Latihan dengan bola untuk penurunan berat badan

Kelas-kelas dengan bola (fitball) praktikal tidak berbeza dari latihan yang biasa, hanya ada semacam beban-simulator dalam bentuk bola.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.